Kutsu kevätkokoukseen 20.3 klo 17

Tervetuloa puolueosaston kevätkokoukseen keskiviikkona 20.3 klo 17 Portaanpään opistolle. Kokousvieraana on Lapinlahden kunnanjohtaja Henri Ruotsalainen ja kokouksessa on vierailun jälkeen käsiteltävänä sääntömääräiset asiat.

Suosittele jäsenyyttä! Nyt on oiva aika suositella SDP:n jäsenyyttä, sillä 1.1.2024 alkaen jäseneksi liittyneen ensimmäinen jäsenvuosi (12kk) on ilmainen. Tänä aikana uusi jäsen ennättää hyvin tutustua toimintaan ja osallistua siihen itselleen sopivalla tavalla. Jäseneksi voi liittyä Lapinlahden puolueosaston kotisivujen kautta. Uuden jäsenen suosittelija saa puolueelta 25 euron lahjakortin R-kioskille.

Lähde ehdokkaaksi kunta- ja aluevaaleihin! Kiinnostaako ehdokkuus kunta- ja/tai aluevaaleissa?
Mikäli olet kiinnostunut kuntavaaliehdokkuudesta, voit olla yhteydessä keneen tahansa johtokunnan jäseneen. Aluevaaliehdokkuudesta kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä Savo-Karjalan piiritoimistoon. Lue lisää ehdokkuuksista SDP:n kotisivuilta

Muista seurata puolueosaston some- ja nettikanavia!
Kotisivut: https://lapinlahdendemarit.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/lapinlahdendemarit
Instagram: @lapinlahdendemarit
Suosittelemme OmaSDP-sovelluksen käyttöä, jonka kautta voi kätevästi päivittää esimerkiksi muuttuneet yhteystiedot. Tutustu tästä.

Pyrimme jatkossa lähettämään jäsenkirjeen kolme kertaa toimintavuodessa.
Mikäli sinulla on jäsenyyteen liittyen kysyttävää, ole yhteydessä jäsenasioissa Minnaan p. 0503631223 min.jaaskelainen@gmail.com

Toveriterveisin
Lapinlahden Sosialidemokraatit ry:n johtokunta