EU-vaaliristeily 3.-4.5.

Tervetuloa mukaan puolueen EU-vaaliristeilylle 3.–4.5.2024!

Astu mukaan laivaan, kun puolueemme käynnistää europarlamenttivaalien kampanjan kaikille puolueen jäsenille tarkoitetulla EU-vaaliristeilyllä!
Merellä, Tallink Silja Linen Viktoria-laivalla, sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa syvälle eurovaalien ja ajankohtaisen politiikan pyörteisiin – kaikki tämä 22 tunnin aikana, joka on täynnä inspiroivia keskusteluja, viihdyttäviä hetkiä ja unohtumatonta toveriseuraa.
Laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta kohti Tallinnaa perjantaina 18.35 ja saapuu samaan paikkaan lauantaina 4.5. klo 16.00. Lähde mukaan ja koe, kuinka ideat lainehtivat ja yhteishenki vahvistuu avomerellä – tartu tilaisuuteen ja varaa paikkasi täältä: https://www.matkapojat.fi/sdp

Savo-Karjalan piiri järjestää oman ilmaisen bussikuljetuksen risteilylle!
Matkareittinä mennen tullen: Tohmajärvi-Joensuu-Kuopio-Varkaus-Helsinki. Varaa paikkasi ilmaiseen bussikuljetukseen: saara.rautanen@sdp.fi tai jenni.mainonen@sdp.fi

Muutoin risteily on omakustanteinen.

Kun olet mukana, et ole vain osa yleisöä – olet osa liikettä. Anna äänesi kuulua ja tee matkasta vielä merkityksellisempi yhdessä muiden tovereiden kanssa. Mukana risteilyllä ovat tietysti eurovaaliehdokkaidemme lisäksi SDP:n puoluejohto – Antti Lindtman, Nasima Razmyar, Niina Malm, Matias Mäkynen, Tytti Tuppurainen, Pia Elo ja Mikkel Näkkäläjärvi.
Perjantai-iltana avaamme eurovaalikampanjamme ja lauantaina luvassa on konkreettista ja kiinnostavaa asiaa niin EU:sta kuin kunta- ja alueasioista. Lauantain työpajat toteutetaan koulutusyhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL: kanssa. Tarkemmat sisällöt julkaistaan lähiaikoina.

Matkan hintaan sisältyy herkullinen aamiainen ja maistuva buffet-illallinen. Tee varauksesi ja valitse buffet-kattauksesi joko klo 18 tai klo 20.45. Huomioithan, että sijoitamme saman piirin jäsenet samaan kattaukseen, joten valitsemasi kattausaika saattaa muuttua.